Post by niycannaismalun on Feb 10, 2022 10:50:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за повећање шифре ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Превише је збуњујуће
Купио сам 2 пута почетни пакет за почетнике, али награда није испоручена.
Треба имати стрпљења немозе се преко ноћи преци игрица.оцјена 10
Купио сам 2 почетна пакета, мој новац је нестао, али нисам добио ниједан од ресурса, није цоол. Али добра игра, само је потребно дуго да се надогради
те ужасне рекламе оставиле су остатке (слике) у датотекама
Castle Defense 2 Strategi tbkm
Не купујте ништа у овој игрици. Узима вам новац и не даје вам оно што сте купили! Програмери се неће обраћати људима или одговарати на њих...
Изузетно волим ову игру, али нисам задовољан јер сам већ завршио тежак мод нивоа 15-3 и више нема шта да играм. надам се да ће доћи до прилагођавања. и нови херој. тханк
Када је ново ажурирање??
Потрошио сам скоро 20 долара на љубичасте драгуље и то није дало моје драгуље, већ ми је узело новац, будите опрезни трошећи новац овде, овај квар ме је само наљутио.
Добра игра, али позивам да ништа не купујете јер је превише проблема са примањем ствари које сте платили
Забавно је и могуће је напредовати ако знате како без плаћања. И никада вам нећу дати ни новчића јер не чувате те информације и имате буквално најгору корисничку услугу коју сам видео на мобилним играма. Ажурирам да вас подсетим да и даље нећу трошити новац на вашу игру.
Ова игра је неопходна ако сте заинтересовани за стратешке игре 😁😁😁
NERF Epic Pranks! მძაფრსიუჟეტიანი iyyq
Нисам добио награду за свој пакет царства иако сам га платио.
Најбоља одбрамбена игра
веома добра игра, али би било веома лепо ако бисмо могли да добијемо више хероја, не само једног.
Играо сам ову игру када сам био клинац, мислио сам да је сада лако играти, али ништа се не мења и даље је тешко
Castle Defense 2 Strateegia meq
прилично добро
Забавно и изазовно... Само један херој доступан бесплатно...
Има лепу и полну уметност. Очигледно је да је и код углађен (скоро да нема грешака). Модел буи то плаи постоји, али не толико као у другим сличним играма.
Добра игра. Забавно. Али човече, хероји су вааааааааа прескупи. Хајде девс. Не буди смешан. 30 долара за хероја? Пробајте 2 долара.
То је одлична игра, али управо сам купио плаве драгуље од 10 долара и љубичасте драгуље од 10 долара и пакет Емпире и то ми није дало ништа осим да сам узео мој новац
Даћу ти 2 звездице, док не будем у могућности да лакше уђем у арену и навалим на шефа. Озбиљно, постоји чак и дан када нисам могао да уђем ни у један од њих иако сам користио брзу Ви-Фи везу. Поправите ово. Хвала.
Није као оригинална верзија
Лепа игра, али ресурсе би требало више наградити јер има више за надоградњу талента
Добра игра да није имала толико реклама. Лоша форма.
Подршка је 0. Инсталирао сам игру пре неколико дана и потрошио нешто новца да уклоним рекламе. Али морао сам поново покренути телефон на фабричка подешавања. Изгубио сам све. Нема хероја, ниво је 1-1, све је нестало. Послат тикет подршци, али без одговора. Свидела ми се игра, али не видим смисао да наставим када датотека за чување није повезана са мојим гмаил, гоогле или ФБ профилом.
Последње ажурирање је било 2017... Надам се да ће поново посетити ову игру и направити промене на боље... То је кул игра за прошло време.
Некада су постојале бесплатне награде за свакодневно гледање реклама, али сада их више нема. Ово отежава надоградњу 😔
Није сјајно али добро.
Уопште није лоше
то је као веома-забавна игра у свемиру рупа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Љубичасти дијаманти који се често краду из неуспешне синтезе. АННОИИНГ!
Добре игре
Не можете да сачувате свој напредак, па; не трошите свој новац и своје време на то
била је то добра игра