Post by niycannaismalun on Feb 10, 2022 11:14:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Това е доста монотонна игра за събиране на ресурси. ТЪРКИ ВИЕ! ИГРАТА СЕ РЕСТАРТИРА, КОГАТО СТИГНЕТЕ ДО КРАЯ И ВИ НАКАРА ДА Я ИГРАЕТЕ. ДАНКИ!!!
До скучно
Хубава игра Харесва ми, но ние не получаваме монетите бързо като castle fusion
Добър губител на време, но просто трябва да започнете отново и отново, след като стигнете до „целта“. Някак разочароващо и антиклимактично.
Понякога пикая ми излиза от дупето
Беше на 4 звезди, сега на 1. Това е bs, че не мога да напредвам отвъд броя на сингулярностите, които сте задали. Трябва да оставите някой да продължи да строи, вместо да го принуждавате да нулира всеки път.
Харесвам различните видове кули, които измисляте и трябва да направите ръководство за кули, за да направите по-страхотни кули!
Моля, добавете още един етап (( plsssssss Awsome Game!!!!!
Играта е забавна през първите 30 минути, след което трябва да плащате истински пари, за да продължите с надстройките или да изчакате седмици, за да се натрупат монети. Просто не си струва, няма много в играта, много е проста и не е много за постигане. Като цяло е добра игра за бързо изтегляне, за да я проверите. За съжаление това също е бързо деинсталиране.
Turret Fusion Idle Clicker Casual ucy
Лесна за игра и пристрастяваща игра
Забавна малка игра за минаващ във времето. Прекарайте няколко минути в игра тук-там и го оставете да си свърши работата.
този гейн е невероятен, защото харесвам игри, които имат опцията да рестартират отново с бонуса и това прави много по-лесно преминаването през играта. Но имаше и проблем, който получих към края на играта, където бях на настройка, променяйки времето си, защото току-що се върнах от почивка в чужбина и отидох да играя играта и вместо да увеличавам биомасата, увеличавах в монети. макар че ви предупреждавам, ако искате да го закърпите , но като цяло страхотна игра
ОБИЧАМ ГО! Аз също обичам да измислям моя собствена история. Говорейки за нови неща, трябва да направите нова игра за отбрана на кулата, базирана на клетки на имунната система kurzgesagt, вируси и други микроби като врагове и страхотни футуристични оръжия и събирачи на ресурси с един дизайн за клас и тип враг, има и система за нива за врагове и вашите единици, тъй като враговете и вашите единици се изравняват, външният им вид става все по-луд
Забавно е, въпреки че ми се иска да има малко повече. Разбрах, че е само игра за сливане, но просто исках повече. Хареса ми препратката към Stargate с полковник О'Нийл.
пристрастяваща по някаква причина хаха, но много забавно и забавно. моля повече нива ....без спойлер
Безумно скучно. В играта няма абсолютно никакви залози. Рекламира се като хибрид за защита на кула, но всичко, което правите, е да играете игра на умножение с комбиниране на кули, които стрелят в безкраен поток от бъгове. В тази игра няма победа или загуба. Всичко, което има за това, е да увеличи броя.
Тази игра е страхотна! Ако нямате нищо против да разчитате на гледане на милион реклами, за да напредвате с всяка прилична скорост...
В началото е наистина лесно да се напредва. Но след като получите по-висока степен на защита, това започва да става досадно и бавно. Необходими са 2 грахови стрелци, за да се направи пушка, след това 4, за да се направи двойна пушка, защото са необходими 2 пушки. Не виждате убиеца в реално време, докато не получите минохвъргачка. 8 граха за оръдие на гатлинг, 16 граха за троен гатлинг, 32 граха за ренде за сирене, 64 граха за оръдие, изведнъж стривате 128 граха, за да получите един хоросан и 256 за гаубица. Тъй като са необходими 2 от една и съща кула, за да направите една по-добра кула, в крайна сметка трябва да смелите 2048 грахови стрелци, за да стигнете до космоса, и да повторите този процес 32 пъти, за да го завършите.
Това е добра игра
Държи те зает...
добре
Turret Fusion Idle Clicker Boshqalar xvdh
Здравей, DEVS, харесва ми тази игра, мисля, че трябва да вложиш малко повече време и енергия в нея, можеш да надхвърлиш категорията в Play Store. Имам предвид още идеи за друг път.pm. продължавай с това. 👍🏻
Не си играй, подвеждащо. Няма кули за защита, просто продължава да се строи безсмислено.
Доста добра игра на празен ход
Играта, невероятно бързо, ви принуждава да използвате тяхната първокласна валута за надграждане. Това е и единствената игра, която съм виждал да прави това. Когато първите няколко нива ви позволява да използвате валутата в играта и след това преминавате към първокласната валута. Освен това в тази игра за защита на кулата няма "защита".
знаеш, че няма край, но продължаваш.
Яко
Тъп и без умения
десет секунди чакайте играта да се движи ....оооо ..без интелектуално предизвикателство..просто тествайте търпението..не се притеснявайте прегледът не е добро ръководство много фалшиви отзиви
Много готини мъже.
Кара ви да гледате много реклами, след което не успява да даде награда за гледането им
Същото нещо над n над
Turret Fusion Idle Clicker Casual ucy
Добро и лошо
Turret Fusion Idle Clicker Gündəlik xdmq
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade ceuq
Не е много забавно да правите това просто за забавление
Не е толкова добре
Отегчен след 10 минути
Като цяло добър губител на време.
много добре бих препоръчал
Хахаха какъв е смисълът?